About

Välkommen till resekompassen!

Alla människor har en inre potential men kan ibland behöva stöd på vägen för att hitta den. Det händer att vi människor går vilse i oss själva. Inte sällan är stress och utbrändhet en bakomliggande orsak. Vi på resekompassen brinner för att med rätt vägledning ge både individen och gruppen möjlighet att både hitta och använda sina drivkrafter och energier för att bli sitt bästa jag.


Vare sig du vill hitta dina drivkrafter, utveckla ditt ledarskap eller skapa en handlingsplan för ditt liv eller karriär så får du genom resekompassen konkreta verktyg och kompetens. Genom skratt och glädje hoppas vi att kunna inspirera och skänka egergi


Drömmen att dela med sig Spanien ligger oss varmt om hjärtat. Vi skräddarsyr program utifrån behov och målgrupp. Du kan komma själv eller ta med dig ditt arbetslag. Genom skräddarsydda program där utveckling och struktur varvas med träning samtidigt som du får upptäcka Spaniens guldkorn blir resorna tillsammans ett minne för livet samt ett lärande man får ta med sig hem. Hoppas att du vill resa med oss!


Let´s travel together!300

Happy members

30

Locations

100

Services